ESENTA YLANG-YLANG DIN COMOROCrescute in arhipelagul Comore, florile proaspete de Ylang-Ylang sunt distilate cu abur pentru a produce o esenta folosita pentru a compune numeroase parfumuri in parfumerie. Ylang-ylang completează perfect diversele note florale și conferă eleganță, volum și originalitate compoziției.ESENȚA CHIMENULUI EGIPȚIANCuminul este o plantă aromatică originară din Nil și cultivată acum în regiunea mediteraneană și Orientul Mijlociu. Sămânța sa este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, folosit ca condiment încă din antichitate în bucătăria țărilor mediteraneene. Esența de chimen, obținută prin distilare cu abur, este folosită în parfumerie. Mirosul său foarte caracteristic, folosit în doze minime, este cald, picant, ușor animal și asemănător anasonului.ESENȚA PATCHOULIPATchouli indonezian este o plantă originară din Indonezia și Malaezia. Indispensabilă în paleta parfumierului, esența sa este distilată cu abur din frunzele uscate. Este folosit în parfumuri cipre, lemnoase și orientale.